SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 2 500 kr + moms


Aktuella utbildningar
Nu kan du boka in dig på höstens utbildningar.

Matilda - vår kundsupport med passion för rostigt skrot

Om du någon gång har ringt vår kundsupport har du med stor sannolikhet fått höra Matildas glada stämma. Att hon är bra på att lotsa rätt i webbfrågor har du kanske märkt. Men visste du att hon även är formgivare och konstnär, med stor passion för rostigt skrot?


Matilda, kundsupport hos Smode.Hej Matilda, kan man ringa dig om webben kraschar eller om man behöver hjälp med hemsidan?

- Ja, det går så bra! Vår kundsupport har öppet vardagar 9 - 17. Men det går alltid bra att mejla, så svarar vi så snart vi kan.

Hur har du lärt dig så mycket om webben, är det inte svårt att kunna allt?

- Man är väl allkonstnär! Nej, skämt åsido, jag har så klart ett helt team bakom mig, vi har alla olika expertområden. Min specialitet är formgivning, alltså färg, form, foto och så vidare. Jag utbildar även våra kunder i att administrera sidan själv samt hjälper till att publicera innehåll när kundernas tid inte räcker till. Har du däremot ett jättekrångligt tekniskt problem kanske jag behöver skicka frågan vidare till våra tekniker.


Om jag behöver hjälp med att lägga in bilder och ändra öppettiderna, hjälper du mig då?

- Om det är små ändringar kan vi ofta göra det på studs. Vi brukar kalla det här Hemsideakuten. Du kan också komma in till vår kundhörna, så visar vi hur man gör. För lite mer regelbunden hjälp med text och bild har vi skapat tjänsten Hemsidehjälpen


Du är inte bara "allkonstnär", du är riktig konstnär också. Berätta!

- Ja, alltså i grunden är jag formgivare, men jag brukar lite skämtsamt kalla mig för formgivare och skrotsamlare. Det beror på att jag älskar att skapa utifrån gammalt rostigt skrot - i kombination med silver skapar jag smyckeskollektioner av skrotet. Miljövänligt och otroligt inspirerande!


Men jag vet att du målar tavlor också. Vad målar du för något?

- Jag målar färgglad konst som man blir glad av. Färg i vardagen ger energi och inte minst på våra arbetsplatser behöver vi vara pigga och alerta. Min devis är "Våga vägra vitt".


Filurerna då? Du har ju grundat den ism som jag kallar filurism!

- Ja, haha, mina filurer dyker upp i alla möjliga sammanhang. De finns både som smycken, gratulationskort och som motiv på tavlor.


Kan vi inte få ett smakprov på en riktig filur? Finns det en filur-hemsida?

- Ja visst finns det en filur-hemsida! Eller åtminstone dyker de upp på www.menq.se. De dyker upp när man minst av allt anar det ...

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
 
Skicka
812
823
907