SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 2 500 kr + moms


Aktuella utbildningar
Nu kan du boka in dig på höstens utbildningar.

ARTICLE
287
79339841c9bb8019096c4077834a2b02
Tillbaka

Hemsida guld värd för GuldCompaniet

Vi fick för en tid sedan ett väldigt positivt mejl från GuldCompaniet i Enköping, som skrev att de var så nöjda med sin nya hemsida. Det är alltid roligt när kunder är nöjda, men vi ville gärna höra lite mer och ringde därför upp ägaren. På vilka sätt kan en bra hemsida vara bra för affärerna?

Hej Peter! Vad roligt att ni är nöjda med nya hemsidan. Berätta, hur har det gått med allting?

- Det har gått väldigt bra, faktiskt. Det ringer kunder som sett hemsidan, det är positivt och bra. Man märker verkligen att hemsidan fungerar.


Ni är ju etablerade i branschen sedan länge, men har inte haft en hemsida tidigare. På vilket vis hjälper den er, tycker du?

- Först och främst är det väldigt bra att hänvisa till hemsidan i annonser. Vi kompletterar ju med både vanlig annonsering i tidningar, och med Google-annonser på internet. Sen är det alltså också fler och fler kunder som mejlar frågor om öppettider och värderingar av guld, mynt, klockor och så vidare.


Så folk har börjat hitta till din hemsida, menar du?

- Ja, dels så finns vi ju på nätet nu, adressen är enkel och bra: www.guldcompaniet.se. Och dels har ni ju gjort så att det ska gå att hitta hemsidan på vissa sökord. Eftersom vi inte bara vänder oss till lokalmarknaden i Enköping så sköter ni ju också vår Google-reklam som är kopplad till de där sökorden. Det gör att vi syns mer än om vi bara hade en hemsida med text som inte var optimerad.


Du har ju också valt att låta Smode sköta hela jobbet med hemsidan. Hur har det hjälpt dig?

- Det är skönt att kunna skicka in ändringar till hemsidan till er, så fixar ni det åt mig. Jag åker ju ofta ut på inköpsresor i landet för att köpa guld och silver. Det behöver jag informera kunderna om, och den informationen lägger ni ju regelbundet in på hemsidan. Jag behöver inte bekymra mig om innehållet där.


Något som kunde bli ännu bättre? Några tips?

- Det är synd bara att jag inte hade tid att låta göra en hemsida för flera år sedan. Men det var ändå helt rätt tid för mig att skaffa en hemsida nu. Den kommer att göra stor nytta framöver!

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
 
Skicka
51