Personal sökes
Vi söker JAVA-utvecklare till vårt Smode-team. Tipsa gärna oss på info@smode.seSEO-analys
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 2 295 kr + moms


Aktuella utbildningar
Nu finns vårens utbildningar på hemsidan.

Tröttnat på snigelpost?

Vi har plattformar för massutskick.

E-postutskick

E-postutskick är ett billigt, snabbt och effektivt sätt att nå kunderna på. Vi har verktyg och kunskap för att hjälpa er att utforma, genomföra och följa upp massutskick.

E-postutskick av högsta kvalitet

Med hjälp av oss når du ut med professionellt bearbetade budskap till många tusen mottagare. Vi hjälper dig också med färg och form för tilltalande utskick som representerar ditt företag. Vill du hellre sköta allting själv går det naturligtvis också bra.

Plattform för e-postutskick

Vare sig du sköter utskicken själv eller tar hjälp av oss får du en tekniskt avancerad men lättanvänd plattform för e-postutskick.  Här ingår exempelvis automatisk hantering av mottagarlistor, samt tydlig och värdefull statistik över leverans och läsbarhet.

Sms-utskick

Förutom utskick via e-post kan vi erbjuda en rad sms-tjänster kopplade till våra webblösningar. Du får självklart möjlighet till massutskick av sms med text- och bildinnehåll. Ett annat exempel är sms-bekräftelser och sms-bevakning. Smidigt, när kunden är på språng.


Matilda Enqvist

070 240 47 00

Support

0702 - 29 99 79


Kunduppgifter
 
Skicka
808
828