Ring oss gärna ...

0171 - 510 50

... eller skicka ett mejl!

info@smode.se

Smode Webbyrå rekryterar

Grafiker & Utvecklare

Det ska vara enkelt

Oavsett om du vill fräscha upp din befintliga hemsida, bygga en helt ny hemsida, skapa en webbshop/e-handel, bygga en App, marknadsföra er och kanske även synas bättre på Google.
Ni kan välja att uppdatera själva eller ta hjälp av vår uppskattade service oavsett om du har stora planer för din webb eller bara söker det lilla.


Vi jobbar med olika ramverk och CMS. Vi jobbar mycket med WordPress och Shopify.

Oavsett uppdrag vill vi på Smode värna om det enkla och smidiga.
På engelska kallas det smooth. I Enköping hittar du Smode Webbyrå.

Teknik

Läs mer

Design

Läs mer

Drift

Läs mer

Innehåll

Läs mer

Strategi

Läs mer

Är du i behov av att byta webbleverantör?

Vi förvaltar din befintliga WordPress-hemsida, oavsett vem som har byggt den från början. Vi stöttar er i byte av webbhotell och ser till att ni har kontroll på er hemsida, Självklart kan vi även hjälpa till med löpande uppdateringar och innehållsjusteringar. Vi anpassar oss efter vad ni behöver support kring, oavsett om det bara är att förvalta hemsidan eller att ta ett helhetsgrepp kring hemsidan.

Mobilsajt, webbapp, Android, iOS?

Webben och de mobila plattformarna går idag ihop mer än någonsin förr. På Smode arbetar vi självklart med såväl responsiv design som med webbappar byggda på HTML5.
Vi producerar även native-appar för iOS och Android. 

Vilken plattform är rätt för er?

Smode webbyrå i Enköping

Smode startades 2007 av Kim Holm och har sedan dess arbetat med webb och mobila plattformar i alla dess former. Vi sitter i Enköping och arbetar mycket lokalt, men har samtidigt mer än hälften av våra kunder och uppdrag i Uppsala och Stockholm. Idag arbetar knappt ett tiotal sköna webbgurus i eller tätt intill Smode Webbyrå.

Vi är Smode

Matilda

Grafiker & projektledare

Kim

Utvecklare & systemarkitekt

Lars

Digital grafiker & produktionsledare

Joakim

Utvecklare

Mattias

Administratör & Grafiker

Lotta

Administration & ekonomi

Kimberly

Support

Mikael

Utvecklare

Catharina

Google-certifierad webbredaktör

Hannes

Support


Vilket verktyg använder Smode?

Vi får denna fråga lite då och då. Det förväntade svaret är ofta "Wordpress", "Joomla" eller "Drupal". Vårt svar är dock snarare "Kompetens". Vi är nämligen inte bundna till något specifikt verktyg eller färdiga mallar som kan laddas ned direkt ifrån nätet.
Istället ser vi en stolthet i vår genuina kompetens som vi använder för att bygga webb. Från analys, till produktion och slutligen löpande förvaltning ser vi till att våga ifrågasätta och att välja rätt lösning för alla behov som identifieras -- oavsett om den slutliga lösningen råkar hamna i ett simpelt Wordpress-skal eller i en helt skräddarsydd iOS-app.

Vägen till en lyckad webb

För att nå en lyckad webb krävs mer än en installerad standardversion av Wordpress. För att få ut det mesta av webben krävs en tydlig analys där rätt frågor ställs, en produktion av kompetenta fackmän samt en löpande förvaltning & support med korta ledtider.
Har ni råd att välja en gratislösning för er webb?

1. Analys

Innan vi inleder en produktion är vi mycket noga med att ställa rätt frågor och samla nödvändigt underlag.

2. Produktion

Oavsett om det handlar om kodning, foto, synlighet eller grafisk form kan ni lita på att Smodes produktioner håller högsta klass.

3. Förvaltning

När en hemsida är klar börjar arbetet på riktigt. Vår uppskattade support ser till att ni får svar direkt.


"Jag hoppas verkligen vi får anledning att samarbeta fler gånger!"

Vård- och omsorgsförvaltningen, Enköpings kommun


Inget säger mer än en nöjd kund, förutom hundratals nöjda kunder

Sedan starten 2007 har vi arbetat med webb i alla de slag. Från enklare hemsidor till komplexa e-handelslösningar. På senare år har även de mobila plattformarna blivit en viktig del av våra uppdrag. Varmt välkommen att se dig omkring bland våra många referenser, samt läsa om vad våra kunder själva tycker om Smode.
801