SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

Inget krångel,

bara Smode.

Serverdrift

För oss på Smode är våra kunder det viktigaste vi har. Vi vet att ingen blir glad av krånglig teknik. Du som kund ska därför inte behöva bekymra dig över det tekniska bakom din hemsida – det tar vi hand om åt dig. Och skulle det ändå vara något du undrar över, då är det bara att ringa oss på supporten.

Infrastruktur

Med infrastruktur menar vi tekniken som gör att din hemsida går att nå via internet. Och här handlar det inte om en server som står hemma i garderoben, här talar vi om riktiga grejer. Alla hemsidor vi bygger ligger nämligen på ett förstklassigt datacenter med trippla, oberoende internetuppkopplingar. Med dygnet runt-bevakning, för att undvika strömavbrott.

Drift

Med drift menar vi egentligen bara att vi lägger upp din hemsida på en server och ser till att den tuffar och går. I praktiken innebär det att vi erbjuder dig ett så kallat webbhotell till din sajt. Ett webbhotell är en förutsättning för att du ska kunna ha en egen hemsida.

Support

Hos oss är det Matilda Enqvist som håller kontakt med kunderna. Till henne kan du alltid vända dig via e-post eller telefon ifall du undrar över något. Här kan du också få hjälp med att lägga upp en bild, lägga in en nyhet, ändra färg på en knapp eller något annat du råkar köra fast på. 

Redundans

Med redundans menar vi backup-system, både tekniskt och mänskligt. Om en kabel går på datacentret, då finns det andra kablar som täcker upp. Samma är det med oss på Smode: om din kontaktpersonen är ledig finns alltid någon annan på plats. Därför kan vi alltid ge dig en stabil och trygg support.

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
816
807