SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

Minihemsidor & miniappar

- webbar med det lilla extra.

Visitkort på webben

Behöver du finnas på webben, men har egentligen inget behov av en hel webbplats med många sidor och avancerade funktioner? Behöver du en tillfällig hemsida eller app till ett event eller projekt? I så fall har vi vad du behöver: de här allra enklaste hemsidorna och apparna kallar vi "visitkort på webben".

 

Minihemsida

Den ena typen av visitkort på webben är i princip en hemsida, men en väldigt enkel sådan. Kanske behöver du bara en eller ett par sidor där du presenterar dig själv och din verksamhet, lägger upp adressuppgifter, någon bild och eventuellt en logga? En minihemsida är lätt att komma igång med och kan senare byggas ut.

Webbapp

Webbappen är den andra typen av visitkort på webben. Det är en enkel mobilapp som funkar både i mobiler och datorer. Precis som på en minihemsida kan du kort presentera din verksamhet, lägga in kontaktuppgifter, bild och logotyp. Även en webbapp är lätt att komma igång med och kan med tiden utvecklas vidare.

Framtidssäker teknik till lågt pris

Våra visitkort på webben bygger på samma ramverk som vanliga, större webbplatser. Det gör att de håller hög kvalitet och är framtidssäkra, trots det lilla formatet och låga priset. Vare sig du är ute efter en tillfällig lösning eller permanent hemsida får du alltså tillgång till ett professionellt verktyg. Hur du vill använda det i framtiden hinner du bestämma senare


 

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
817
820