SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

Film & filmproduktion

Lyft webben till nya höjder.

Film & filmproduktion

Webben blir alltmer levande, där text och bildmaterial varvas med filmklipp. Film gynnar också våra kunders affärer eftersom bra innehåll på hemsidor lockar till köp. Vi erbjuder därför filmproduktion i Enköping och resten av landet - alltifrån korta klipp för sociala medier till seriösa produktioner för teve.

Film för webben

Korta presentationsfilmer, produktfilmer och kampanjfilmer kompletterar text och bild på hemsidan. Även i sociala medier som Facebook och Instagram sprider du ditt budskap effektivt med hjälp av film. Med professionella filmklipp når du målgrupper som hellre tar till sig information på detta sätt och du lyfter det traditionella innehållet flera steg. Med vår drönare kan vi dessutom flygfilma och bokstavligen ta webben till nya höjder.

Filmproduktion för andra medier

Vi arbetar också med större filmproduktion för annat än webben, där vi exempelvis filmar heldagsevents för våra kunder eller gör längre reportage. Tack vare samarbetspartners kan vi även erbjuda reklamfilm för teve - vi har kompetens inom företaget men vid projekt med högre krav tar vi in specialister med bra erfarenhet. På så vis kan vi som en och samma leverantör erbjuda PR-material för både webb, tryck och teve.


Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
817
923