SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

Domän = www-adress

din plats på nätet

Domäner: skaffa egen domän

Domäner är detsamma som webbadresser, exempelvis www.smode.se. Förutom själva webbplatsen är bland annat företagets e-postadresser oftast kopplade till domännamnet. Glöm därför inte att hålla koll på din domän - kontakta Smode ifall du är osäker!

Bra att veta om domäner

När du ska bygga en ny webbplats behöver du skaffa egen domän, en egen webbadress. Domänen blir din identitet på nätet och du behöver därför välja domännamn med omsorg. Adressen hyr du av ett ombud, så kallade "registrar", vilket innebär att du förr eller senare kommer att få en förnyelseavi från ombudet. Det gäller att inte missa att betala eftersom det skulle leda till att både mejl och hemsida går ned.

Håll koll på din domän

För att göra det så enkelt som möjligt för dig är det viktigt att det är du själv eller ditt företag som äger domänen. Håll koll på kontaktuppgifterna som står registrerade, så att du inte missar förnyelser som till slut leder till att domänen stängs ned. Ett snabbtips är att använda tjänsten www.whois.com, så ser du direkt vad som gäller för just din webbplats. Som kund hos Smode är du som vanligt alltid välkommen att kontakta oss.

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
816
807
855