Webbplats till klädaffär

Större webbplatser
Låt kunderna se dina produkter online som Segmenta.
SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

Webbar med turbomotor

och extra allt.

Större webbplatser

Det vi kallar större webbplatser påminner om våra klassiska hemsidor, men passar verksamheter där ambitionsnivån, resurserna och kraven ligger på en helt annan nivå. Det här är alltså webbplatser för storföretag, resebyråer, högskolor och andra större organisationer.

Större webbplatser för större behov

En stor webbplats är i grunden som en klassisk hemsida, men med långt fler möjligheter. Givetvis finns samma grundfunktioner som bildspel på startsidan, blogg och nyhetsarkiv. Skillnaden är att allt är i större skala och med betydligt högre prestanda. Här kan vi till exempel lägga till olika typer av flaggningar på produkter eller tjänster, och filtreringar för att hjälpa dina kunder att hitta rätt modell, storlek eller kursnivå.

Grundlig föranalys för optimalt resultat

Större webbplatser kräver mer föranalys än vanliga hemsidor. Koncept & idé-fasen är betydligt längre, där mycket krut läggs på behovs- och målgruppsanalyser, kravspecifikation och projektplan. Det här är levande webbplatser som kräver en egen webbansvarig, inhouse eller på konsultbasis. Därför anpassar vi även själva publiceringsverktyget till de behov som finns i just din organisation.

Möjlighet till specialfunktioner

I den här typen av projekt är det inte ovanligt att vi lägger till exempelvis bokningssystem eller betalfunktioner. Därmed kan man alltså boka en vara eller tjänst, eller köpa den som i en webbutik. Det kan vara ett bokningssystem till en resebyrå, där man bokar och betalar en resa på nätet. Eller en sajt som erbjuder kurser, där kunderna anmäler sig och betalar deltagaravgift. Allt är möjligt.

Muskelkraft för dig som vill tjäna pengar på nätet

Vi har alltså bra muskelpaket för företag som använder webben för att att göra affärer och tjäna pengar. Vår stora kompetens inom programmering gör att vi egentligen kan bygga vilken funktion du än behöver. Behöver du en live-synkning med ett kassaregister, synkad lagerstatus eller något helt annat kan vi ordna det. Möjligheterna är oändliga.

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
817
838