SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

Tummen upp och gilla läget?

Kom igång med Facebook och Twitter.

Sociala medier

Sociala medier ligger på var mans läppar just nu. Det är ofta ett bra komplement till din hemsida och ett sätt att sprida ditt budskap eller varumärke. Vi hjälper dig att sätta upp ett Facebook-konto och visar hur du får störst nytta av det. Vill du ha hjälp med Twitter, Instagram, Google + eller något annat går det också bra.

Varför sociala medier?

Sociala medier ger dig möjlighet att kommunicera med dina besökare på nätet, till skillnad från en hemsida som i första hand ger information. Du får en chans att bygga en relation med din målgrupp och odla ditt varumärke. Det är alltså en form av gratis marknadsföring men också en viktig kommunikationskanal.

Twitter – så når du fler än fansen

Twitter är en mikroblogg eller en sorts sms-kommunikation på nätet. Via så kallade hash-taggar når du snabbt och enkelt andra med samma intresse, svarar på frågor och interagerar. Det är särskilt bra under konferenser, eller som komplement till traditionell kundtjänst. Vi utbildar dig och installerar ditt konto.

Facebook – bra komplement till din hemsida

Majoriteten av Sveriges befolkning finns idag på Facebook. Det finns med andra ord en stor chans att även din målgrupp använder Facebook. Vi hjälper dig att sätta upp ditt konto och komma igång med kommunikationen.

Sociala medier-flöden på din hemsida

Summan av det som läggs upp i de sociala medierna kallas för flöden. Widgets för sociala medier är små kodsnuttar som gör att ditt Facebook- eller Twitter-flöde kan visas på din hemsida. Det du skriver på Facebook eller Twitter syns därmed automatiskt även på webbplatsen. Poängen är att sprida nyttan av det som skrivs i sociala medier.

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
808
806