SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

Gör affärer på nätet

- med en webbshop från Smode.

E-handel

En e-handel, eller webbshop, är egentligen alltid det vi kallar en ”större webbplats”. När kortbetalning kommer in i bilden blir kraven på säkerhet och grundlig planering nämligen genast höga. Här ska ju du och dina kunder göra affärer. Professionellt, säkert och lönsamt.

En e-handel är mer än en hemsida

Så fort en riktig betalfunktion byggs in på en hemsida ändrar förutsättningarna. Pengar ska dras från en slutkunds kort och nu får ingenting gå fel. För att du ska sälja så mycket som möjligt måste dina kunder också kunna hitta dina produkter, snabbt och enkelt. Det kräver specialfunktioner, utöver bra och säljande texter, bilder och sökmotoroptimering.

En stor e-handel kräver ännu mer

När vi sätter upp en e-handel är det viktigt att stämma av frekvenserna. En webbshop med 10 000 produkter kräver naturligtvis mer än en shop med bara 25 produkter. Likaså kräver en webbshop med 10 000 kunder per år mer än en shop med 25 kunder om året. Vi tycker att det är lika roligt att bygga en stor e-handel som en liten. Vi skräddarsyr alltid våra webbshoppar för att matcha kundens behov.

Föranalys i Koncept & idé-fasen

Fasen Koncept & idé är längre vid bygge av e-handel än för en vanlig hemsida. För att en webbshop ska bli lönsam krävs alltid noggrann planering, där vi gör en ordentlig kravlista och föranalys. Tillsammans går vi igenom hur mycket du ska sälja, vilka funktioner du behöver och vilka betalsätt du ska ha. Det är en förutsättning för att du ska kunna göra lyckade affärer.

Betalsätt

Vi samarbetar med CertiTrade i Uppsala och använder i första hand deras betaltjänster för våra webbplatser. Vi tycker att deras betalsätt är enkelt och bra.

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
817
830