SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

Sökmotoroptimerad landningssida: fånga kunderna i konkurrensen

Söker kunder efter din produkt eller tjänst i Google, men konkurrenterna ligger före? För att du ska ha chans att kila förbi skapar vi en sökmotoroptimerad landningssida runt ditt mest värdefulla sökbegrepp. Låt dina sidor synas i Google!

Matcha dina kunders sökbegrepp

När du själv vill gå på pizzeria söker du knappast på ordet ”pizzeria”, vilket ger dig 57 miljoner träffar. Kanske söker du i stället på ”pizzeria enköping” och hittar fem att välja mellan. På samma sätt måste du tänka när du vill locka kunder till din hemsida. Söker kunderna på ”pizzeria enköping” måste du ha en sida som matchar det sökbegreppet.

Vad är en landningssida?

En landningssida är till för att locka kunder till handling, till exempel att beställa pizza i Enköping. Sökbegreppet bäddas in på sidan i rubriker, text, bild, url-adress, titel och meta beskrivning. På så vis maximerar du chansen att komma högt när kunderna letar på ditt sökbegrepp.

Det här vinner du på en landningssida från Smode

Vi skapar en ny sida runt ditt sökbegrepp, skriver en representativ och sökmotoroptimerad text, laddar upp ett foto och lägger till en så kallad call to action. Det kan vara en köpknapp, ett kontaktformulär eller en vanlig e-postadress. Du får en rejäl skjuts uppåt i Google, och en sida du även kan använda vid annonsering med Google AdWords.

Pris per landningssida

fr. 1700 kronor + moms


Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
808
805
892