SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

Bara det bästa

är gott nog.

Kundcitat

Smode förvaltar cirka 250 webbplatser och har genom åren fått hundratals trogna och nöjda kunder. Vi får ofta beröm för våra webbar, våra tjänster och vår service - nedan kan du läsa vad några av våra kunder har tyckt.

Totte Wallin

"Snabb, bra, prestigelös och kunnig."


Kristina Solnes, A1an Rörprojektering

"Det märks att Smode har fokus på nöjda kunder."


Segmenta AB

"Vi på Segmenta har lämnat över ansvaret för såväl vår hemsida som nyhetsbrev till Smode. Genom alla år har vi varit extremt nöjda med deras snabbhet att producera och åtgärda eventuella problem.

Dessutom upplever vi att Smode årligen kommer med egna förbättringsförslag, i takt med att tekniken utvecklas."

Kaveh Sarvari

"Smode är professionella och har ett bra bemötande och dessutom en djup kunskap i ledningen och duktiga medarbetare.

Smode har användarvänliga verktyg och väl genomtänkta lösningar och är alltid öppna till att anpassa lösningar utifrån våra behov."

Jonas Ekström, VD Söderby Golf AB

"Smode har under åren hjälpt oss att skapa en lyckad webb i många olika sammanhang, från klubbsidor till bokningssystem och e-handel. Varefter vår verksamhet har växt och förändrats har även våra hemsidor kontinuerligt vidareutvecklats på ett modernt och framtidssäkert sätt.

Vi upplever Smode som en oerhört lyhörd och anpassningsbar samarbetspartner med mycket gott kunnande i en oerhört snabbt utvecklande bransch."

Pereric Öberg, Svenska Aero-Bilder AB

"Vi har fått många positiva kommentarer om hur lättjobbad hemsidan är. Har något behövts rättats till eller förnyas på hemsidan så skickar man ett mail. Väldigt ofta har korrigeringen gjorts OMGÅENDE med ett mailsvar att det är fixat! Tar det mer tid än vanligt (läs ganska omgående) så har också det mailet kommit som förklarar att det tar lite tid!

Supporten har under åren fungerat otroligt bra!"

Jocke Kumlin

"Världsklass service och högsta möjliga kundfokus är vår erfarenhet efter att varit nöjd kund hos Smode sedan dom startade."

August Järpemo

"Grymt bra team med bra bemötande och fantastisk kunskap!"Pereric Öberg, Svenska Aero-Bilder AB

"Vår kontakt med Smode började försiktigt i liten skala när hemsidan behövde moderniseras. Under resans gång utvecklades idéer som Smode förverkligade. Då vi själva (speciellt jag) inte besitter kunskapen i datavärlden lämnade vi förtroendet till Smode som bollade skisser på hur den "nya tiden" med sökfunktioner skulle fungera. Kunden själv kunde nu göra delar av jobbet som vi tidigare gjorde med kunden per telefon eller som skickades brevledes. Hemsidan har dessutom numera en interaktiv funktion där våra besökare hjälper oss att identifiera fastigheters position på Google-kartor. Här kan kunden placera ut exakt VAR vår flygbild från t.ex. 50-talet är fotad! Antalet besökare på vår hemsida har kraftigt ökat och då har vi förmodligen bara sett början av något väldigt stort..."

vd Salinplus

"Smode hjälpte oss att förfina och anpassa våra texter för Google på vår befintliga hemsida. Redan första veckan ökade våra klick med otroliga 417 %"


Kenneth, Enköpings maskinstation

"Det finns liksom inga gränser för vad som går att göra. Kanon!"

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
802
813