SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

Vi hjälper till att förädla

& förverkliga er idé.

Koncept & idé: första fasen i varje projekt

Koncept & idé är den initiala fasen i all webbproduktion. Det är nu vi sätter målet tillsammans med dig som kund, förbereder och syr ihop ritningarna. Vi hjälper dig helt enkelt att planera ditt projekt och förädla din idé.

Inledande kundmöten

När du bestämt dig för att börja planera ett nytt webbprojekt är det Smodes projektledare du träffar först. Tillsammans med oss diskuterar du igenom din idé och dina behov. Vi hjälper dig att specificera dina krav, gör en föranalys och sätter sedan upp en plan för hur Smode kan hjälpa dig på bästa sätt.”

Koncept & idé för små webbprojekt

För små webbprojekt är Koncept & idé en fas som ofta går snabbt. Kanske behövs det bara ett enda kundmöte på en timme. Men även om vi har gjort flera hundra små hemsidor är ändå varje kund unik. Varje företag, förening eller privatperson har alltid olika behov och önskemål som är viktiga att prata igenom.

Koncept & idéer till externa kunder

Vi säljer även koncept och idéer för sig – främst till större bolag. Vi går då in och tittar på företagets behov, gör en föranalys och berättar hur kunden kan göra för att utveckla sin idé. Vi bidrar därmed med vår erfarenhet och kompetens, sedan är det upp till kunden hur han går vidare för att förverkliga den plan vi tagit fram.

 

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
816