SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

Snilleblixt?

Kontakta en apputvecklare i Enköping!

Apputvecklare Enköping

Har du en app-idé eller söker du en apputvecklare för att hjälpa dig i ett projekt? Vi utvecklar både avancerade mobilappar för Iphone eller Android, och enkla webbappar som även kan köras i datorn. Hör av dig till oss med dina idéer - hos oss sätter inte fantasin några gränser!

Förverkliga din app-idé

Våra kunder är påhittiga och tillsammans med en del av dem har vi utvecklat riktigt vassa appar, från idéstadiet till färdig tjänst. Andra igen har beställt enklare, tillfälliga appar till mässor eller högtidsdagar. Hos oss är ingen idé för stor eller för liten för att utvecklas. Kanske blir just din idé nästa storsäljare?

Apputvecklare för konsultuppdrag

Behöver du hyra in en konsult för att utveckla en app? Vi är vana vid att gå in som konsulter i externa projekt, både för projektplanering, grafisk design och programmering. Oavsett vad du behöver hjälp med är vi glada över att kunna dela med oss av den kompetens vi besitter. Såväl i enmansföretaget som i storkoncernen.Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
816
809
851