Hjälp med texter

Webbredaktion, hjälp med texter. Smode, Enköping.

Bra texter kan bli ännu bättre - och sälja bättre!

www.lingfjords.se

Säljande texter

Webbredaktion: Hjälp med texter på hemsida. Smode.
Få hjälp som TK Golv med säljande texter.
SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

För mycket att göra?

Lugn, vi sköter hemsidan.

Webbredaktion: texter, foto, video

Aktuellt och bra innehåll på en webbplats är A och O för att få kunder att komma tillbaka, om och om igen. Det knepiga är bara att få tid att jobba med hemsidan. Därför har vi skapat en tjänst där vi regelbundet servar din webbplats, ungefär som man servar en kaffemaskin. Ett serviceavtal för webbredaktion, helt enkelt.

Vi ser till att jobbet blir gjort

Om du vill åker vi ut till dig och hjälper dig att uppdatera hemsidan på plats. Vi kan fixa till texter och bilder tillsammans, eller så tar vi med oss arbetet och gör det på kontoret. Självklart går det lika bra att gå igenom vad som behöver göras på mejlen eller per telefon. Du bestämmer! Det viktiga är att du känner att det blir bra, och att jobbet blir gjort.

Välskrivna och aktuella texter

Vare sig du har texter att uppdatera eller behöver helt nya kan du lugnt vända dig till oss. Hos oss arbetar utbildade webbredaktörer och språkvetare - det enda vi behöver av dig är aktuell information, så vi vet vad vi ska skriva. Vi ser samtidigt till att koden är korrekt. På så vis hålls din webbplats fräsch, välskriven och läsarvänlig.

Foto och video för proffsig webb

Bra och aktuella bilder är lika viktigt för helhetsintrycket som välskrivna texter. Hos oss arbetar utbildade grafiker och fotografer som hjälper dig med bilder på hemsidan. Vi anpassar bland annat dina foton så att de funkar på webben, i rätt format, storlek och upplösning. Vi kan också erbjuda produktion av proffsigt videomaterial till ditt företag.

Serviceavtal för webbredaktion

Vårt serviceavtal för webbredaktion riktar sig till dig som redan har en hemsida. Du behöver inte vara kund hos Smode sedan tidigare för att teckna avtal hos oss. Tjänsten avser uppdatering och produktion av innehåll löpande, på redan släppta sajter.

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
832
833