SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

Smode Webbyrå

i Enköping

Smode webbyrå i Enköping

Smode webbyrå startades 2007 av Kim Holm och har sedan dess hjälpt hundratals företag och föreningar i framför allt Enköping, Uppsala och Stockholm att lyckas på nätet. Vår idé är att leverera framtidssäkra webbar med mycket muskler i botten. Tillsammans med extra trygghet genom lokal service och en bred kundbas.

Webbyrå med bred kompetens

Idag är vi fem heltidsanställda som tillsammans utvecklar och förvaltar ett par hundra webbapplikationer. Vi är utbildade och erfarna webbutvecklare, grafiker och integrationsdesigners. I vårt team ingår också ett gäng duktiga konsulter som är webbredaktörer, sökmotoroptimerare, språkvetare och videoproducenter.

Hållbar och framtidssäker teknik

Vartefter tekniken går framåt anpassar vi givetvis vår plattform, vilket alla Smode-kunder drar nytta av genom löpande uppgraderingar. Det här är ett dagligt arbete som aldrig tar slut, och det är precis det vi älskar!

Brett register av uppdrag

Våra uppdrag kommer ifrån såväl lokala småföretagare och föreningar som från storstadens jätteföretag. Jobben vi utför skiljer sig därför minst lika mycket åt som kunderna gör. Vi gör allt från enkla hemsidor och mobilappar till riktigt stora bokningssystem och backoffice-verktyg. Dessutom levererar vi en hel del kringtjänster såsom Google-marknadsföring, strategier för sociala medier, e-postmarknadsföring, webbenkäter och mobilappar.

Prisbelönt publiceringssystem

Alla våra webbar byggs på vår egen tekniska plattform, Smode Web Library. Det är ett busenkelt och prisbelönt publiceringsverktyg som gör att du själv kan uppdatera alla delar av hemsidan med ett par enkla knapptryckningar. Det innebär också att vi har stenkoll på varenda vinkel och vrå i vår kod. Därför kan vi anpassa och optimera den snabbt, enkelt och med ett gediget resultat.

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
812