SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

Problem med hemsida? Vi hjälper dig!

Teknik som inte fungerar kan vara oerhört frustrerande. Det vet vi också, trots att vi är en webbyrå - det är inte kul när videon krånglar eller bilen går sönder. Däremot är vi experter på webbteknik och fenor på att ta hand om våra kunder. Så vid problem med hemsida - hör av dig till oss!

Hemsideakuten - för dig som är kund

Har du ett problem just nu, som du behöver hjälp med? Ring vår support eller skicka ett mejl, så löser vi problemet så snart som möjligt. Är du ännu inte kund? Kontakta oss du med, så ser vi vad vi kan göra för dig. Det mesta går att lösa ganska snabbt och enkelt. Men oavsett om problemet är stort eller litet är det skönt att ha någon man alltid kan vända sig till.

Låt oss förvalta din hemsida

Som kund hos oss får du alltid bästa service. Vi tar hand om serverdriften och allt det tekniska så att du kan koncentrera dig på webbinnehåll och affärsmöjligheter. Om du vill kan du även teckna avtal för hjälp med text och bild på hemsidan. Du bestämmer själv hur mycket du vill ägna dig åt webben - resten tar vi hand om åt dig.
Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
816
807
850