SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

Uppdatera hemsida själv

Tycker du att det är roligt att hålla på med webben och vill lära dig att uppdatera hemsida själv? Behöver du kunna ändra på jobbets webbplats? Med Smodes publiceringsverktyg behöver du inga kunskaper i programmering - du skriver direkt i programmet. Hör av dig till oss, vi ger dig verktygen och kunskapen!

Inga programmeringskunskaper behövs

Som kund hos oss får du tillgång till vårt eget publiceringssystem, Smode Web Library. Vi har själva byggt det från grunden, för att det ska gå att använda av alla. Om du brukar skriva på datorn i till exempel Word kommer du att känna igen dig. Bra teknik behöver inte vara krångligare än så.

Vi ger dig utbildning

För att du snabbt ska komma igång ger vi dig utbildning i hur man använder vårt publiceringssystem. Vi ger dig också tips om vad du bör tänka på när du skriver på webben. Kanske vill du även att sidorna ska gå att hitta via Google? Vi ger dig en bra inblick i vad som krävs.Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
832
834
849