SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

Rost i maskineriet?

Låt Smode smörja kugghjulen.

Tekniskt underhåll

Teknik ska funka, annars är det ingen mening med den. Därför ingår tekniskt underhåll, även när din webbplats varit igång i flera år. Vi ser till att allting är på topp och funkar som det ska.

Serverdrift på förstklassigt datacenter

Serverdriften är det rent mekaniska, som egentligen bara tuffar och går. Din webbplats ligger på ett stort datacenter, med bevakning dygnet runt. Ett webbhotell är precis som det låter: ett hotell för din webb. Det webbhotell vi bokar är femstjärnigt, men till ett förmånligt pris.

Uppgradering av publiceringssystem

Precis som allt annat behöver webbplatser ibland service av motorn i bakgrunden. Vi håller själva reda på när det är dags. Ofta handlar det om att uppgradera publiceringssystemet till en nyare och ännu bättre version. Själv slipper du ladda ner filer, krångla och hålla på – det fixar vi!

Övervakning av hur din webbplats mår

Vi kan ta på oss ansvaret att övervaka din hemsidas prestanda - som tillval kan vi även ta jour på helger. Det finns automatiska övervakningsfunktioner som skickar sms till oss, ifall en sajt går ner. Vi kan alltså hålla bra koll på servrar och hur sajterna mår.

 

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
832
835