SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

Tips & bra att veta när du ska starta webbshop

Funderar du på att starta webbshop? Vi hjälper dig att komma i gång - vi bygger en webbshop som passar just dina behov, med möjlighet att bygga ut e-handeln senare. Här får du tips och goda råd.

Starta eget inom e-handel?

Har du en bra affärsidé och spännande produkter att sälja via nätet? Välkommen till en ny livsstil med en massa berikande erfarenheter. Om det är första gången du ska starta eget rekommenderar vi dig dock att kontakta till exempel Nyföretagarcentrum innan du beställer webbshop.

Har du redan en butik?

Du som har en fysisk butik idag vet redan vad som krävs och ditt företagsnamn är inarbetat. De kunder som redan känner till din butik kan alltså hitta den genom att googla på butikens namn. Chansen är därför större att kunderna hittar till dig direkt, än för den som startar helt från scratch.

Locka dina kunder till köp

I en fysisk butik kan kunden känna på och prova dina varor. I en webbshop är förutsättningarna annorlunda: du behöver bra bilder och tydliga, lättlästa beskrivningar av varorna. Du behöver också ett system för säker betalning. Så enkelt att även farmor och farfar vågar använda det.

Nå ut till nya kunder

För att du ska bli framgångsrik på att starta webbshop behöver du självklart kunder. Inte helt enkelt ifall du är nyföretagare, men även här kan vi hjälpa dig. Genom att sökmotoroptimera din webbshop blir dina varor lättare att hitta via Google. Vi kan också hjälpa dig med annonsering.

Skaffa dig nöjda kunder

Ångerrätten vid näthandel har nyligen skärps. Det innebär att dina kunder nu enklare kan skicka tillbaka varor och kräva pengarna tillbaka. Därför är det viktigt för dig med e-butik att beskriva produkterna så bra från början, att kunderna inte ångrar sig när de väl fått varorna hemskickade.

Det ska vara enkelt

Att starta webbshop ska vara enkelt tycker vi på Smode. Därför har vi utvecklat ett genomarbetat system som du lätt kan sköta själv. Vill du ha hjälp med produkttexter, bilder, sökmotoroptimering och reklam har vi förmånliga serviceavtal som du kan teckna. Allt för att du ska bli framgångsrik på nätet.

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
817
830
902