SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

Mobilapp

Våra webbappar har blivit omåttligt populära det senaste året. En webbapp är en enkel mobilapp, som funkar i både telefonen och i datorn. För dig med högre krav på funktionalitet bygger Smode hybridappar, och avancerade appar för iOS och Android. Vi har en mobilapp för varje plånbok!

Enkla webbappar funkar överallt

En webbapp är helt suverän för kortfattad information – det blir som en liten hemsida. Appen funkar dessutom i alla typer av mobiler, datorer och på storskärm. I botten ligger nämligen helt vanlig webbteknik, så appen körs via webbläsare. Den här tekniken kommer man rätt långt med och håller priset nere.

Webbappen – en enkel mobilapp

Våra kunder beställer ofta en app inför ett kommande event. Du kanske ska organisera en konferens, kundgolf eller ett bröllop? Vi bygger en liten app med karta så deltagarna hittar, info, kontaktpersoner och ofta lite live-rapportering via Facebook. Du kan själv enkelt och bekvämt uppdatera innehållet via ett admin-verktyg. Bra teknik behöver inte kosta skjortan.

Mobilappar för iOS och Android

Appar med avancerad funktionalitet bygger vi för iOS och Android. Så fort man till exempel behöver komma åt gps, kameran eller kontaktboken i telefonen krävs nämligen mer än den teknik som finns i en vanlig webbläsare. Har du en spännande app-idé du vill förverkliga kontaktar du oss på Smode. Våra programmerare kan trolla fram det mesta.

Hybridappar – en gyllene medelväg

Hybridappen är ett mellanting mellan webbapp och mobilapp för iOS och Android. Här bygger vi en webbapp i grunden men lägger på ett javaScript-bibliotek. På så vis når man de flesta hårdvarufunktioner du kan tänkas behöva, till exempel kameran i mobilen och en gps. En hybridapp är lösningen när webbappen är för enkel och en mobilapp för dyr att utveckla. En gyllene medelväg.

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
817
804