SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

Foto & fotografering

En bild säger mer än tusen ord.

Foto & fotografering

Till en bra hemsida, webbshop eller reklamkampanj hör också bra bilder. Våra utbildade och duktiga fotografer arbetar såväl med foto för företag som med andra typer av fotografering i Enköping och Mälardalen. Hos Smode kan du alltså beställa bilder till alla sammanhang där du behöver anlita en professionell fotograf.

Foto till webb

Snygga och relevanta foton på hemsidan gör inte bara att hemsidan ser trevligare ut. Professionella foton lockar också i betydligt högre grad till köp och beställning av varor och tjänster. Det handlar självklart om säljande produktbilder men lika mycket om till exempel representativa foton på personalen och miljöbilder på företaget. Fotografering beställs i samband med köp av hemsida eller helt separat.

Foto för tryck

Vi utför också fotografering för reklambroschyrer, vikblad, flyers, roll-ups och andra tryckta medier. Förutom att du får professionellt PR-material ser vi till att fotografierna lever upp till de kvalitetskrav som ställs med avseende på storlek, format, papperskvalitet med mera. Tillsammans tar våra fotografer och utbildade grafiker fram det marknadsföringsmaterial du behöver.

Studiofotografering

I vår fotostudio har vi möjlighet att ta professionella och enhetliga porträttbilder av din personal, vackra personporträtt, modebilder och andra typer av foton där människan står i centrum. Vi använder också fotostudion till att fotografera representativa och detaljrika produktbilder för webbshoppar, produktkataloger, reklam med mera.
Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
817
922