SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

Få nya kunder

med branschens bästa mobila hemsida

Mobilanpassning / responsiv design för bättre surfupplevelse med mobilen

Responsiv design innebär att din hemsida automatiskt anpassar sig till skärmstorleken i en mobiltelefon, surfplatta eller dator.

Tre av fyra surfar med mobilen

Tiderna förändras och idag använder mer än 75 procent av Sveriges befolkning internet i mobilen. Det här innebär en extra chans för dig som har en mobilanpassad hemsida - dina kunder kan på ett behagligt sätt ta del av innehållet även när de är på språng. Var som helst, när som helst.

Mobilanpassning av hemsidor från Smode

En stor del av hemsidorna i Sverige är fortfarande inte anpassade till mobiler. Vi anpassar hemsidor byggda i Smodes ramverk: du får en responsiv grundlayout för startsida, sidhuvud, sidfot, undersidor och moduler. Självklart får du också en meny som funkar smidigt i mobiltelefoner.

Det här vinner du på att låta mobilanpassa din hemsida

Responsiv design underlättar för dina kunder när de besöker din hemsida via mobil eller surfplatta. Det blir enklare att hitta, behagligare att läsa och smidigare att genomföra bokningar eller köp. Dessutom premierar Google sökmotoroptimerade hemsidor som är anpassade till mobil. På kuppen kan du alltså få bättre placeringar på Google.6 800 kr * + moms

* För kunder som inte använder Smodes cms lämnas separat offert.

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
808
927