SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

Anpassad 404-felsida så att dina kunder hittar vad de söker

Vad händer om någon klickar på en felaktig länk eller skriver in adressen till din hemsida fel? Möts man bara av ett felmeddelande ("404 error - sidan kan inte hittas"), omdirigeras man automatiskt till startsidan eller får man hjälp att hitta rätt? Med en anpassad 404-felsida fångar du upp kunder du annars kanske missar.

Omdirigering istället för felsida förvirrar

Tänk dig att du själv letar efter en viss bok på bibliotekets hemsida. Du klickar på en länk men hamnar automatiskt bara på startsidan. Du skriver in boktiteln i sökrutan, men hamnar återigen på startsidan. Visst vore det frustrerande? Bättre är självklart att få upp en lista med liknande boktitlar eller ämnen. Annars är risken stor att du ger upp.

Tips för en bra felsida

En bra felsida kommunicerar med dina kunder på ett vänligt och hjälpsamt sätt. Här har du möjlighet att förklara varför sökningen misslyckades och erbjuda hjälp att ta sig vidare. Se därför till att det finns en tydlig sökruta och länka också vidare till dina viktigaste kategorier eller varor / tjänster. Ge kunden även möjlighet till kontakt med kundtjänst.

Det här vinner du på en anpassad 404-felsida från Smode

Vi skapar felsidor som representerar ditt företag med dina företagsfärger och ditt formspråk, utan standardbilder. På så vis tar du hand om dina kunder på bästa sätt och undviker förlorade chanser till försäljning. Vill du kan vi även lägga till en bild och viktiga länkar till produkter och kontaktpersoner.


Pris för 404-sida

Från 1700 kronor + moms

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
808
936