Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 2 700 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

ARTICLE
223
15b58b4592bb7408ce202a5d2c7e05bf
Tillbaka

"Supporten har under åren fungerat otroligt bra!"

Svenska Aerobilder
"Vår kontakt med Smode började försiktigt i liten skala när hemsidan behövde moderniseras. Under resans gång utvecklades idéer som Smode förverkligade. Då vi själva (speciellt jag) inte besitter kunskapen i datavärlden lämnade vi förtroendet till Smode som bollade skisser på hur den "nya tiden" med sökfunktioner skulle fungera. Kunden själv kunde nu göra delar av jobbet som vi tidigare gjorde med kunden per telefon eller som skickades brevledes. Hemsidan har dessutom numera en interaktiv funktion där våra besökare hjälper oss att identifiera fastigheters position på Google-kartor. Här kan kunden placera ut exakt VAR vår flygbild från t.ex. 50-talet är fotad! Antalet besökare på vår hemsida har kraftigt ökat och då har vi förmodligen bara sett början av något väldigt stort...

Vi har fått många positiva kommentarer hur lättjobbad hemsidan är. Har något behövts rättats till eller förnyas på hemsidan så skickar man ett mail. Väldigt ofta har korrigeringen gjorts OMGÅENDE med ett mailsvar att det är fixat! Tar det mer tid än vanligt ( läs ganska omgående) så har också det mailet kommit som förklarar att det tar lite tid! Supporten har under åren fungerat otroligt bra!"

Pereric Öberg
Svenska Aero-Bilder AB
www.aerobilder.se
www.flygfotokartan.se
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
51