SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

ARTICLE
286
c368b20410c863184d5824aa9f520ddf
Tillbaka

Contura-appen: testa kaminer i ditt hem

Vi byggde appen som gjort det enklare och roligare att köpa braskamin: Contura-appen. Och det som är roligt för kunden är självklart även positivt för försäljaren. Vill du också förenkla dina kunders beslut till köp? Här berättar vi hur appen fungerar.

Inspiration och produktinfo

Contura-appen innehåller allt du behöver veta om kaminer från Contura. Förutom bilder, mått, färger och andra fakta hittar du nyheter och kontaktuppgifter till återförsäljare.

Bäst av allt är ändå de möjligheter mobiltekniken ger dig. Du fotar ett rum i din lägenhet eller villa, väljer en kamin du gillar och ser direkt om den skulle passa hemma hos dig. Smidigt, eller hur?

Funkar lika bra till andra produkter

Contura-appen är specialbyggd för Contura-kaminer. Själva tekniken går dock lika bra att använda för andra typer av produkter: möbler, tavlor, fastigheter eller i stort sett vad som helst. Se filmen nedan och ladda gärna ner Contura-appen kostnadsfritt. Först när du själv testat den förstår du hur smart den är!

Inspirerad?

Kontakta oss om du blev sugen på en liknande app till din verksamhet. Fick du en helt ny idé till en smart app hjälper vi dig gärna att utveckla den, från idé till färdig produkt.

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
51