Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 2 700 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

ARTICLE
209
28fa2949a257639fcfc270da9ac61985
Tillbaka

Google grundhandbok om sökmotoroptimering

Google har sedan några år tillbaka en grundhandbok i sökmotoroptimering som man kan ladda ned.
Guiden skrevs och användes inledningsvis internt inom Google för att optimera egna webbplatser, såsom Youtube, Orkut och så vidare. Man bestämde sig sedan för att dela med sig till webmasters.

Guiden avslöjar inga av Googles hemligheter hur man ska komma högst upp i sökmotorerna, men ger istället riktlinjer för hur man kan underlätta för sökmotorerna att besöka, indexera och förstå din sajt.

Det är en kort och gott en grundläggande guide som alla SEO-nybörjare bör läsa. Den är  välskriven och innehåller en hel del illustrerade exempel och skärmdumpar.

Ladda ned guiden här.
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
51