Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 2 700 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

ARTICLE
204
f88358549895237cf95e564b1f6d3d6f
Tillbaka

Google Places – Konsten att synas lokalt

Google Places är en helt gratis tjänst som gör det möjligt för företag att uppdatera/upprätthålla sin information hos Google. Det innebär att rätt uppgifter visas när någon söker i Google maps och ditt företaghittas också ifall någon söker på dina varor eller tjänster.
Google visar även kartträffar i sökresultaten ifall man söker på t.ex. Veterinär Stockholm. Detta underlättar betydligt för besökare när de ska hitta till ditt företag!

På företagets kontaktsida kan man ha foton, videor och annan information. En rolig detalj med Google Places är att om en person befinner sig i t.ex. Enköpingsområdet och söker efter restaurang med sin mobiltelefon(eller dator) utan att lägga till namnet på staden så känner Google av att personen befinner sig i området och kommer att visa samma resultat som om denne skrev restaurang i Enköping.

På platssidan kan användare betygsätta företaget genom att ge det en till fem stjärnor och även skriva en kort kommentar. Får ett företag fler än fem recensioner så syns även antalet stjärnor direkt på Googles förstasida. Vilken marknadsföring är bättre än nöjda kunder som talar om för andra människor hur nöjda de är med dina produkter eller tjänster? Tänk vilken möjlighet för dig som gör ett bra jobb! Det är även en bra funktion för användare att snabbt kunna hitta bra företag utan att behöva gå omvägar till andra recensionssidor.

Så anmäler du ditt företag till Google Places

För att anmäla ditt företag till Google Places så ska du surfa till http://www.google.com/places/. Där väljer du Get your business found on Google.

Därefter loggar du in med ditt Google-konto. Om du inte har ett Google-konto redan, så är det ett utmärkt tillfälle att skapa ett.

I nästa steg skall du välja i vilket land ditt företag befinner sig i. Genom att ange ett telefonnummer så kan Google undersöka om det redan finns information om ditt företag.

Slutligen ska du ange information om företaget och beroende på vilken typ av företag du har så fyller du i lite olika information. Ifall du äger en restaurang eller annan typ av affär är det viktigt med öppethållandetider och betalningsalternativ etc.

Viktigaste är att du anger företagsnamnet, rätt adress, e-post adress, tel. nummer, information om ditt företag och lite om dina tjänster. Sen kan du också ladda upp din logo och bilder. När du är klar så skickar du er ansökan till Google Places.

Efter några veckor skickar Google en bekräftelsekod via vanlig snigelpost. Följ instruktionerna och bekräfta er anmälan. Inom kort syns förhoppningsvis ert företag i kartträffarna i sökresultaten.

Vad kan Smode hjälpar er med?

Vi på Smode är specialister på Google Places och hjälper dig få en optimerad och sökvänlig företagsprofil enligt alla konstens regler. Google har en bestämd uppfattning om hur de vill ha företagsprofilerna och vi har full koll på hur riktlinjerna ser ut. Givetvis ser vi även till att den ser snygg ut och presenterar ditt företag på ett professionellt sätt.

Så här kommer ni igång med Google Places

1. Sammanställ kontaktinformation, information om ert företag och era tjänster, er logo och några bilder.
2. Kontakta oss på Smode för ett möte.
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
51