Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 2 700 kr + moms


Aktuella utbildningar
Nu kan du boka in dig på höstens utbildningar.

ARTICLE
228
6a84770c7370e3d873bfc4f64f270f53
Tillbaka

"Inget verkar omöjligt att lösa"

Enköping SK Fotboll
"Smode webbyrå har hjälpt Enköpings SK Fotboll att utforma A-lagets nya hemsida. Vi har även med hjälp av Smode flyttat föreningens e-post till en mer tillförlitlig plattform.

Under ledning av Smode lade vi under hösten 2011 upp ramarna för uppdraget att skapa en helt ny hemsida till föreningen. ESK kom med input med vad man ville ha för innehåll och tillsammans lade vi upp tidsramarna för arbetet. Med hjälp av ideér och förslag från Smode formades sidan fram och vi är verkligen nöjda. Det är ett stort grafiskt och administrativt lyft med nya www.esk.nu. Målsättningen var att lansera nya hemsidan under februari 2012 och tidplanen höll.

Smode har visat stort engagemang och har kompetens att omsätta verksamhetsnytta till teknik, inget verkar vara omöjligt att lösa. Medarbetarna på Smode har varit väldigt tillmötesgående vad gäller vårt behov och har också tacksamt tagit emot våra synpunkter som utvecklar deras plattform. Smode har med sin kompetens även hjälpt oss att sökmotoroptimera www.esk.nu för att sökmotorerna på Internet ska få bättre träffsäkerhet. Vi ser nu fram emot ett fortsatt samarbete med Smode vilket kommer att möjliggöra att ESK´s nya hemsida hela tiden kommer att uppdateras med ny teknik som hela tiden kommer fram på en intensiv och utvecklande webbmarknad.

Vi inom ESK kan varmt rekommendera Smode webbyrå till att hjälpa din förening eller ditt företag att utveckla hemsidan.”

Enköping SK Fotboll
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
51