Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 2 700 kr + moms


Aktuella utbildningar
Nu kan du boka in dig på höstens utbildningar.

ARTICLE
185
885522162b960c1c27a4ce5225a0280e
Tillbaka

Nå fram till dina kunder

Med e-postutskick som utformas och genomförs på rätt sätt kan du ta reda på mycket om dina mottagare och deras intresse för era tjänster och produkter.
Vi kan några dagar efter ett genomfört e-postuskick leverera en lista som visar exakt hur många brev som levererats och hur många av dessa som öppnats. Än mer spännande är att vi dessutom kan ge er en lista över vilken mottagare som klickat på vilken länk i ert utskick -- det ger er möjlighet att följa upp de kundämnen som ni vet är intresserade av en viss tjänst eller vara.

Mer om e-postutskick och e-postmarknadsföring
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
51