SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

ARTICLE
319
e906454fde53d65337953b9a8ea8ee9d
Tillbaka

Smode fyller 10 år

I år har det gått 10 år sedan Smode webbyrå startade sin verksamhet. Det vill vi fira med våra kunder under hela 2017 med roliga erbjudanden och evenemang. Smodes vd Matilda Enqvist berättar om vad som är på gång.

Hej Matilda. Smode fyller ju tvåsiffrigt under året. Hur ska ni fira det?

- Vi kommer att fira Smode på många sätt under året Det känns jätteroligt - målet är att fira 10 år under 10 månader.


Det låter spännande - kan du avslöja något redan nu?

- Vi kommer att ha öppet hus, många bra erbjudanden och utbildningar - bland annat. Det kommer att vara evenemang som är öppna för alla men självklart också en del saker som är för våra VIP-kunder.  


Okej, så då är det bäst att hålla lite koll och följa Smode under året?

- Absolut, följ gärna med lite extra på Facebook, i våra nyhetsbrev och på hemsidan. 


Annars då, vad är på gång i företaget? Fortsätter Smode som förr eller växlar ni in på nya spår nu?

- I stort kan man säga att vi fortsätter på samma spår, men självklart blir det en del justeringar när man växer. Vi är i första hand en webbyrå med fokus på teknik och programmering och det kommer vi att fortsätta med. Något som vi har börjat jobba mer med är den rådgivande delen där vi är med som systemarkitekter i olika projekt. Det innebär bland annat att vi skriver kravspecifikationer för större system. Många beställare har inte den kunskap som behövs för att beställa ett avancerat webb- eller app-projekt på egen hand och där är vi med och tar fram specifikationen. 


Är det sant att ni har en egen fotostudio?

Ja, det stämmer. Vi har sedan ett år en fotostudio i våra lokaler för att hjälpa företag med produktfotografering, personalfotografering och liknande. Vi åker också ut till kunder och fotograferar referensjobb. Det många kanske inte vet är att vi sedan ett par år tillbaka även gör grafiska profiler, logotyper, trycksaker med mera.


Vilka är Smode i dag?

- Smode består av 3 utvecklare, 2 grafiker, en webbredaktör och SEO-expert samt en administratör / ekonom. Vid årsskiftet anställde vi en grafiker och en utvecklare till. Det känns verkligen jättekul att vi har knutit till oss de här personerna med deras spetskompetenser. 


Hur ser framtiden ut, tror du? 

- Framtiden känns positiv och det är tack vare våra kunder och mina fantastiska medarbetare. Sen jag tog över som vd för ett år sedan har vi gått tillbaka mot den vision vi hade under de första åren på Smode, där fokus ligger på nära och långsiktiga relationer samt en enkel och smidig support. Det här kommer självklart att vara vårt fokus även under kommande år.. Det här kommer självklart att vara vårt fokus även under kommande år.


Kommer Smode fortfarande att hålla på med hemsidor om tio år när ni fyller 20?

- Vi kommer definitivt att fortsätta inom webb. Den resa vi har gjort tillsammans med våra kunder under de senaste tio åren har varit väldigt spännande. Många kunder är kvar sedan starten 2007, och det vore en ära att få följa dem i tio år till som rådgivare och bollplank. När det sen gäller teknisk utveckling och om det fortfarande finns hemsidor år 2027 låter jag det vara en liten cliffhanger ... 

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
51