Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 2 700 kr + moms


Aktuella utbildningar
Nu kan du boka in dig på höstens utbildningar.

ARTICLE
196
d185ecb2cce89a8cad582bd80db59d79
Tillbaka

Vad är en sökmotor?

Vad är det för skillnad på en sökmotor och en söktjänst? Vad gör en sökmotor?
En söktjänst är en webbplats som gör det möjligt att söka efter innehåll på Internet. Söktjänsterna använder sökmotorer, även kallade sökrobotar, för att upptäcka, hämta in och indexera webbsidor.

Vanligtvis använder vi begreppet sökmotor när vi talar om en söktjänst, såsom sökmotorn Google eller sökmotorn Eniro.

Sökmotorer kan användas för att söka efter webbsidor, nyheter, meddelanden i diskussionsgrupper, skrivna dokument av andra typer (vanligen PDF, Microsoft Word, Powerpointpresentationer och liknande) och bilder. För att använda en sökmotor kan användaren fråga efter ett eller flera sökord, varvid sökmotorn presenterar resultatet av sökningen.

Resultatet visas oftast i form av en lista över de filer som innehåller eller beskrivits med sökordet eller sökorden, oftast tillsammans med dokumentets titel och en del av innehållet.

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
51