SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

Pinsam mejladress?

Hos oss får du riktiga grejer.

E-postkonto

Vi hjälper dig att skapa ett professionellt e-postkonto. Du får en personlig adress med ditt domännamn och en mejltjänst du kan nå från vilken dator eller mobiltelefon som helst. Enkelt, säkert och utan krångel.

E-postadress med ditt domännamn

Privata mejladresser hos de stora e-postföretagen kan se ut lite hur som helst. I många sammanhang behöver vi en mer professionell adress, inte minst i arbetslivet. Vi ordnar en e-postadress enligt principen fornamn.efternamn@foretagsnamn.se, eller motsvarande.

Vi sätter upp ditt nya e-postkonto

Vi hjälper dig att välja rätt server och stöttar dig så att alla uppgifter blir rätt ifyllda. Samtidigt kopplar vi e-postkontot till din mobiltelefon. Är ni flera på företaget ser vi givetvis till att alla får en egen adress, och koppling till mobilen.

Läs mejlen där du är

Med en e-postlösning från Smode kan du läsa mejlen från vilken dator eller mobiltelefon som helst. Du slipper alltså ta med din dator när du är ute och reser, och kan kolla mejlen i mobilen på vägen till och från jobbet. Det enda du behöver är en enhet med internetuppkoppling.

Backup ifall datorn kraschar

Molnbaserade tjänster innebär en extra trygghet för dig som kund. I och med att dina mejl inte ligger lokalt i din egen dator utan ”i molnet” – centralt, på en server – riskerar du inte att de försvinner. Skulle din dator krascha kommer du fortfarande åt mejlen på ditt e-postkonto.

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
832
836