Grafik & design

Grafik och esign. Smode webbyrå.

Öka försäljningen som Sea & Sky Travel med ny fräsch design!

www.seaskytravel.se

SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

Grafik & design

för vacker och lättanvänd webb.

Grafik och design

Grafik och design är viktigt i de allra flesta webbprojekt. Och här handlar det inte bara om att det ska se snyggt ut. Ännu viktigare är det att system på webben är användarvänliga. Hos Smode jobbar både skickliga grafiker och integrationsdesigners. Vi kan alltså skapa allt från proffsiga logotyper till tydliga och lättanvända webbplatser.

Underskatta aldrig vikten av bra design

Bra design är viktigt vid marknadsföring. Men användarvänlighet är viktigt för alla system, oavsett om det är en hemsida eller ett verktyg som ska användas av bara några få personer. Det ska funka och vara intuitivt, men också vara trevligt att använda. Grafik och design är därför en viktig del av allt vi gör.

Vi har kreativa och konstnärliga grafiker

Vi har flera utbildade grafiker i vårt team, som arbetar i både Illustrator, InDesign och Photoshop. Vi arbetar även med både teckning, målning och fotografering, såväl på jobbet som på fritiden. Dessutom har vi en integrationsdesigner, som är expert på användarvänlig design. Vi har alltså både kompetensen och verktygen inom företaget.

Logotyp och profilguide

Du som inte har en logotyp eller profilguide kan få hjälp av Smode att ta fram något som passar just din verksamhet. En logotyp är givetvis viktig för att dina kunder ska känna igen ditt företagsnamn. En profilguide, eller grafisk profil, är de färger, typsnitt och manér som kännetecknar företaget.

 

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
816
818