SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

Känns hemsidan passé?

Unna dig ett ansiktslyft.

Grafisk form

Med grafisk form menar vi i första hand nytt utseende till din webbplats. Det kan handla om en facelift, där vi snyggar till och moderniserar. Eller design av till exempel en kampanjsida. Vi formger också annonser och reklambanners, både för webben och för tryck.

Facelift av hemsidor

En facelift gör vi på en befintlig hemsida som kanske börjat kännas lite gammal eller tråkig. Ny design kan göra underverk, utan att man behöver bygga om allt. Självklart går det mode även i hur webbplatser ser ut. Trenden just nu är vitt och avskalat, med betydligt större bilder än för bara några år sedan.

Mallar för kampanjer på hemsidan

Vi sätter upp mallar på din hemsida, så att du själv kan skapa exempelvis kampanjer. Mallen görs både snygg och sökmotorvänlig, allt för att underlätta ditt arbete. Så slipper du texter och bilder som inte lägger sig rakt, eller textrader som blir alldeles för långa.

Annonsproduktion

Banners kallas de annonsrutor som visas på webben. Våra utbildade och duktiga grafiker skapar banners som syns och som ger effekt. Genom nära samarbete med reklambyråer är vi också vana att anpassa våra webbannonser till annonsmaterial för exempelvis tidningstryck, i såväl dagspress som magasin. 

 

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
817
831