SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

Träningsoverall eller kulturkofta?

Vi har webbar till alla föreningar.

Hemsida till föreningen

Inom föreningsidrotten behöver funktionärer i olika åldrar uppdatera information till medlemmarna nästan dagligen. Här behövs anslagstavla, kalenderfunktioner, blogg och bildgallerier. Vi på Smode har utvecklat en typ av hemsida som passar just föreningar.

Digital anslagstavla och marknadsföringskanal

Smode har byggt många hemsidor till idrottsklubbar och andra typer av föreningar genom åren. Det här är både en sorts digital anslagstavla för internt bruk och en marknadsföringskanal utåt. I grunden finns samma system som för en vanlig hemsida. Med samma smarta funktioner och enkla publiceringsverktyg.

Möjlighet till olika administrationsbehörigheter

Inom en förening kan det vara praktiskt att dela på arbetsuppgifterna och sköta webbplatsen tillsammans. Om alla får göra allt i systemet blir det dock snabbt kaos. Därför finns det självklart möjlighet att dela ut olika administrationsbehörigheter till olika personer. På så vis undviker ni att det blir för många kockar.

Egen inloggning för medlemmar

Med egen inloggning kan medlemmarna nå sådana dokument ni inte vill att alla ska kunna se. Det kan vara laguppställningar, verksamhetsplaner och andra interna dokument. Den här typen av hemsida är alltså ett slags intranät för föreningar. Med både synligt innehåll och sådant som är dolt.

Hållbar och säker teknik

För oss som webbutvecklare är er säkerhet på nätet viktig. Våra föreningswebbplatser byggs därför i samma stabila system som våra klassiska webbplatser. När vi gör systemförbättringar uppgraderar vi även kundernas webbplatser. Det gör din förenings hemsida säker och hållbar inför framtiden.

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
817
840