Hemsida med bokning

Hemsida med bokningsfunktion. Smode, Enköping.
Få fler kunder tack vare online-bokning som Lugn & Ro!
SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

Smarta företagshemsidor,

vår storsäljare i Enköping.

Hemsida till företag

Hemsida till företag är den typ av webbplats som de allra flesta av våra kunder väljer. Du får en klassisk, skräddarsydd hemsida med unik design och alla de vanliga funktionerna. Självklart kan du själv gå in och uppdatera innehållet – eller så hjälper vi dig med det.

Hemsida som passar de flesta

Med klassisk hemsida menar vi en liten eller medelstor webbplats som vanligtvis presenterar en verksamhet av något slag. Webbplatsen kan bestå av hundra sidor eller bara några få men innehåller nästan alltid en startsida med bildspel, en Om oss-sida samt Kontakt med e-postformulär och Google-karta. En helt vanlig hemsida, helt enkelt.

Hemsida med unik design

Våra klassiska hemsidor designas alltid för att passa kunden. Kanske har du en grafisk profil att följa, en logga eller bara egna favoritfärger. Hur det än är får du alltid en kundspecifik layout, med färg och form som tas fram bara för dig.

Hemsida med strategiskt innehåll

Våra webbplatser planeras alltid för att passa kundens egentliga behov. Du får tillfälle att berätta för oss vad du vill ha och vi tittar tillsammans på olika möjligheter. Att ha en blogg eller ett nyhetsarkiv bara för att det ”hör till” är naturligtvis ingen vits. Kanske ska du i stället satsa mer på till exempel sökmotoroptimering? Det är sådant vi går igenom vid föranalysen.

Smode Web Library – för att du själv ska kunna lägga till innehåll

Din hemsida byggs i vårt eget publiceringssystem, Smode Web Library. Du får därmed ett kraftfullt verktyg för att själv enkelt och smidigt arbeta vidare med innehållet. Här ingår delningsfunktioner till sociala medier, möjlighet till bildgalleri, verktyg för sökmotoroptimering, kalender, veckans fråga … Kort sagt allt du kan tänkas behöva och lite till.


Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
817
839