SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

Boka en

demo idag!

Öka försäljningen med en säljstimulerande kampanjsajt

Vår erfarenhet är att vi får mer gjort när det är roligt på jobbet. Vi har därför tillsammans med Segmenta utvecklat ett bonussystem med en webbaserad säljtävling som tar fram tävlingsinstinkten hos din säljkår. Trigga ökad försäljning även i ditt företag!

Hur funkar bonussystemet?

Varje säljare får poäng för sina prestationer. Dessa poäng kan sedan användas för att köpa varor i den tillhörande premiebutiken. I systemet finns också daglig synk och presentation av rankningslistor och personliga resultat. På så vis får säljarna både tävla mot varandra och sträva efter egna personliga mål.

Vill du också öka försäljningen?

Vi skräddarsyr säljtävlingen och premiebutiken för att de ska stimulera just din säljkår att sälja mer. Du väljer själv nivåer att uppnå, produkter och en profilering som representerar ditt företag på bästa sätt. Låter det spännande? Boka en demonstration redan idag, så berättar vi mer!

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
816
854