SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

Vi bygger det du behöver,

när du behöver det.

Programmering

På Smode jobbar utbildade programmerare, med erfarenhet från hundratals webbprojekt. Det ser vi som en stor styrka. Vi har själva byggt det system vi gör hemsidor i och är aldrig beroende av att det finns ett färdigt WordPress-plugin för specialfunktioner.

Har du en idé bygger vi den

Programmering är lite som att kunna trolla. Någon får en idé, vi knackar ihop kod och plötsligt har vi skapat något. I branschen är det lite unikt, för långt ifrån alla som sysslar med webb kan programmera. Det spelar egentligen ingen roll vad det är du behöver. Har du bara en idé bygger vi den åt dig.

Föranalys för bästa resultat

För att lyckas med webbprojekt gör vi alltid en ordentlig föranalys. Börjar man knacka kod direkt finns det nämligen en risk att man målar in sig i ett hörn. Som programmerare måste man vara duktig på att definiera problemet, innan man kan börja lösa det. Det är här du kommer in i bilden: vi behöver din hjälp för att förstå exakt vad du behöver.

Specifikation till ditt projekt

När vi har träffat dig, och pratat igenom din idé, tar vi fram en specifikation till ditt projekt. För någon som kan programmering är den biten ganska lätt, det är vårt jobb och följer tydliga regler. Det är analysen, specifikationen och logiken som kräver erfarenhet och ”smart tänkande”. Att verkligen kunna förstå kunden och översätta det till kod.

Vi har den kompetens som behövs

Många av de projekt vi genomfört genom åren är tunga projekt, inte minst säkerhetsmässigt. Vi tycker att det är spännande, inte minst när vi får bygga ihop flera system till ett större och mycket bättre. Det kan vara mobila plattformar, affärssystem eller leveranssystem. Vad det än är har vi den kompetens som behövs.

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
816
809