Hjälp med texter

Webbredaktion, hjälp med texter. Smode, Enköping.

Bra texter kan bli ännu bättre - och sälja bättre!

www.lingfjords.se

Säljande texter

Service: Hjälp med texter på hemsida. Smode.
Få hjälp som TK Golv med säljande texter.
SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

Uppdatera hemsidan själv,

...om du vill!

Service: fas tre i våra webbprojekt

När din hemsida, e-handel eller mobilapp är igång går projektet in i sin tredje fas: service-fasen. Förutom fortsatt support innebär det fortsatt tekniskt underhåll, innehållsproduktion och utbildning. På så vis garanterar vi att du får största möjliga nytta av din webbprodukt.

Kontaktperson under service-fasen

Matilda Enqvist är ansvarig för kundsupport efter att webbplatsen har släppts. Hon kommer att hålla kontakten med dig, och du är givetvis välkommen att själv ta kontakt när du behöver hjälp eller råd. Matilda når du via e-post eller telefon.

Förvaltning och service ingår

Till våra webbprodukter ingår också vår uppskattade förvaltning och service. Vi hjälper dig med uppdateringar, finjusteringar, nya idéer och löpande rådgivning. Se våra kundcitat, de säger allt!

Kundhörna för alla våra kunder

Du som är kund hos oss är alltid välkommen att besöka vår kundhörna på Smodes kontor i Enköping. Här kan du arbeta med din hemsida i en lugn och inspirerande miljö, och få hjälp på plats av någon av våra experter.

Vi åker ut till dig

Vi åker också ut till våra kunder för att hjälpa dem att hålla webbplatsen på topp. Kanske behöver du hjälp med innehållet, det tekniska eller önskar lära dig att sköta allting själv? Ett besök löser det mesta när det känns som att telefon- eller mejl-support inte riktigt räcker till.

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
832