SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

Söktjänster - allt är inte Google som glimmar

Har du också blivit uppringd av någon påflugen säljare som vill att du ska teckna avtal för sökord? Fick du höra att du förlorar pengar ifall du inte skriver på direkt? Se upp - alla söktjänster är inte seriösa.

Låt dig inte luras

Det finns många sätt att lura kunder på. Vissa säljare lovar guld och gröna skogar. Andra försöker skrämmas. Stanna upp och fundera ett tag: är det rimligt att just din hemsida kan komma först i Google på ett ord som "bord" eller "mobiltelefon"? Kan det vara så att du förlorar mängder med uppdrag ifall du inte är med i den där katalogen du aldrig hört talas om? Om du känner dig osäker, kontakta oss för gratis rådgivning. På Förenade bolag kan du läsa om oseriösa sökordssäljare.

Välj säkra kort

Lyssna till din magkänsla. Om samtalet inte känns bra, skriv inte på något. Lägg hellre på luren och gör en egen behovsanalys - vi hjälper dig gärna med det. Idag söker de flesta efter produkter och tjänster via Google. Bing är en annan bra sökmotor och självklart är det bra om du även syns via t ex facebook. Men låt inte vem som helst optimera din hemsida, välj i stället någon du litar på. Vi på Smode lovar dig inte guld och gröna skogar. Vi lovar bara det vi verkligen kan hålla.


Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
808
805
890