Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Enköpingshälsan-appen

Mobilapp Enköping, Smode webbyrå.

Nå Enköpingshälsan, snabbt och enkelt. En mobilapp från Smode.

www.enkopingshalsan.se

SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 2 700 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

Surfar kunderna med mobilen?

Skaffa en egen app!

Vi bygger din webbapp - en minihemsida för mobil, surfplatta och dator

Med en webbapp får du en prisvärd liten hemsida som anpassar sig till mobiltelefonens eller surfplattans skärmstorlek. Ett bra komplement till din hemsida, eller som tillfällig hemsida vid större event. Smart för dig som vill nå folk på språng!

Mobilsurfning är här för att stanna

Självklart vill du att dina kunder ska kunna ta del av din hemsida, oavsett var de för tillfället befinner sig. Det löser vi enkelt: att surfa med mobilen eller surfplattan har blivit lika vanligt som att surfa på datorn där hemma. Så gott som alla i Sverige äger ju idag en mobiltelefon.

Responsiv hemsida eller webbapp?

Om du har en responsiv hemsida har du redan en hemsida som är anpassad till alla skärmstorlekar. De flesta hemsidor är dock fortfarande svåra att surfa på med mobiltelefoner. Då är en webbapp en smidig och riktigt prisvärd lösning du inte vill missa.

Det här vinner du på att ha en webbapp från Smode

Du når ut till alla dina kunder och får ett snyggt komplement till din ordinarie hemsida. Öppettider, priser och annan info ändrar du lätt själv. Perfekt även som tillfällig hemsida vid kongresser, 50-årsdagar eller event.

Pris för webbapp

Från 4 995 kr


Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
817
804
893