Webbstrategi till klädaffär

Webbstrategi
Öka försäljningen som Segmenta med strategiskt tänk.
SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

Webbstrategier

för vinnare på webben.

Webbstrategi

Vi på Smode sitter på en bred kompetens och erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Vi går därför även in som konsulter i externa projekt, för att hjälpa andra att förädla deras webbstrategi. Självklart tar vi också fram webbstrategier för våra egna kunder. I stort som i smått.

Hjälp att sätta upp en webbstrategi

Idag ses det som givet att alla ska finnas på webben. Men vad är syftet med just din närvaro på webben? Vad behöver jag – en hemsida med blogg, e-handel, Facebook? Vad vill vi åstadkomma, vem ska sköta det och hur mäter vi resultaten? 

Hjälp att sätta upp marknadsplan

Vi kan hjälpa dig och ditt företag att sätta upp en marknadsplan. Här handlar det om mer än webbstrategier, här handlar det om verksamheten i stort. Webbstrategierna bör dock alltid finnas med som en integrerad del av varje marknadsplan.

Hjälp att välja plattformar

Vi hjälper till vid val av plattform. Med plattform menar vi system för att sätta upp en hemsida, webbshop eller mobilapp. Men även plattformar för exempelvis e-postutskick eller delning av filer. Det kan verka enkelt för vissa men är inte självklart för alla. Inga frågor är för små för att diskuteras.

Hjälp med kontinuiteten

Vi vet att det är lätt hänt att goda föresatser rinner ut i sanden, när den dagliga verksamheten kräver all din uppmärksamhet. Därför har vi skapat serviceavtal, för att avlasta dig i ditt arbete med webben. Vi hör av oss, gör kundbesök och bjuder in dig till vår kundhörna. Vi hjälper dig att uppdatera innehållet och ser till att det blir gjort.

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
816
819