Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 2 700 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

ARTICLE
188
c0d625b93743f9d86b2e4498bd407631
Tillbaka

Hur många besöker sajten?

Alla våra hemsidor är försedda med en statistik vilken du som ägare kan nå via Kontrollpanelen, efter att du logga in på hemsidan.
Släng ett öga på statistiken ibland, så ser du hur din hemsida faktiskt används. I statistiken kan du t.ex. se hur många besökare som hittat dig via Google, respektive hur många som har kommit in via katalogtjänster som t.ex. Hitta.se och Eniro.se. Statistiken visar även vilka sökord som du hittas på samt vilka delar av din hemsida som är mest populär.
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
51