SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

ARTICLE
332
4bb1c19a2f4444d28c8b579f196a58df
Tillbaka

Smode och Elephants går samman och skapar nya möjligheter för dig som kund

Nu satsar vi på ett bredare utbud inom webb, marknadsföring och grafisk form. I februari i år förvärvade Smode nämligen alla aktier i Enköpingsföretaget Elephants som är specialiserat på formgivning och marknadsföring. För dig som är kund hos Elephants innebär det att du nu även kan beställa webbtjänster.

Carina Wahlberg från Elephants följer med till Smode

Carina Wahlberg har drivit Elephants sedan 2014. Hon börjar arbeta under Smodes namn från och med nu. Du som är van vid att ha kontakt med Carina kommer alltså inte att bli besviken.

– Jag kommer att jobba med liknande saker som tidigare, men även kunna erbjuda mina kunder en helhetslösning som jag inte kunnat göra på samma sätt förut. Det känns jättekul, säger Carina.

Carina har lång erfarenhet inom grafisk formgivning och marknadsföring, främst logotyper, profilering och trycksaker. Även övriga på Smode ser positivt på sammanslagningen.

– Vi har samarbetat med Carina under flera år. I vintras såg vi fördelarna med att gå ihop för att fördjupa samarbetet och bredda båda företagens utbud, säger Smodes vd Matilda Enqvist.

Tillsammans kan vi erbjuda en helhet till våra kunder

Att Smode och Elephants går ihop innebär nya möjligheter. Men du som är kund hos Elephants behöver inte vara orolig för att inte känna igen dig längre. Förutom att det kommer att stå Smode på fakturan kommer det mesta i övrigt att vara sig likt.

– Vi kommer att försöka förändra så lite som möjligt för Carinas kunder. Målet är att förändringarna enbart ska vara positiva för alla.

Carina håller med.

– De kan nu få hjälp med sociala medier, att bygga om eller sätta upp en ny hemsida, webbshoppar och mycket mer. Så tveka inte att höra av er, säger Carina.

Även för dig som redan är kund hos Smode innebär sammanslagningen flera fördelar.

– Du kan nu få mer hjälp med både logotyp och grafisk profil än vi tidigare har haft utrymme för.


Vi tog hänsyn till gällande covid-19-rekommendationer när denna bild togs.

Spännande år tillsammans med Carina och Elephants kunder och samarbetspartners

Matilda berättar att det är en fördel att nu ha Carina under samma tak och närmare till hands.

– Samarbetet blir mer effektivt och det är skönt att ha Carinas kompetens i fler projekt än tidigare.

Under det kommande året händer det en hel del annat också hos Smode.

– Ja, vi har flera nya samarbeten på gång och en hel del stora spännande projekt, vilket är väldigt kul. Håll gärna utkik för vi kommer att presentera mer under året.

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
51