Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 2 700 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

ARTICLE
292
5c2b204ca1848e771911fd1670b38843
Tillbaka

Sommarerbjudande: Smodes servicepaket till extrapris

Just nu kan du köpa vårt populära servicepaket till rabatterat pris. Du betalar helt enkelt för en timpott som du sedan kan välja att använda till vad du vill. Passa på att investera i timmar nu - de är giltiga under ett helt år från inköpsdatum!

Vad kan jag använda timmarna till?

Vad du använder timmarna till bestämmer du själv. Kanske behöver du synas bättre i Google eller göra hemsidan mer säljande. Kanske behöver du mata in nya produkter i webbshoppen. Några förslag från oss:

  • Mobilanpassning av hemsida
  • Hjälp med texter
  • Fotografering
  • Sökmotoroptimering
  • Reportage om ditt företag
  • Videoklipp
  • Nyproduktion.

Med nyproduktion menar vi till exempel en ny hemsida. Det går nämligen alldeles utmärkt att köpa mer än ett servicepaket.

Vårt sommarerbjudande

3 995 kronor + moms*
* Avser 10 timmar, giltiga under ett år. Ord. pris 7 500 kr + moms.

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
51