SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

ARTICLE
328
a6228d6262aa37395e99aba14394d073
TillbakaRestaurang Esset rekommenderar Smode webbyrå i Enköping
Restaurang Esset rekommenderar Smode webbyrå i Enköping

Smode webbyrå - när kocken rekommenderar

Restaurang Esset är ett familjeföretag som har drivit restauranger i generationer. När de behövde förnya hemsidan valde de Smode som ny leverantör. - Smode har ett bra rykte, det kändes stabilt och seriöst, säger Robert Bälter, ägare och kock. Han berättar här om valet av webbyrå och samarbetet med Smode.

Robert Bälter har arbetat i restaurangbranschen sedan 1984. Hans restaurang är välkänd i Enköping, med fina recensioner på TripAdvisor och andra stora omdömessajter. Deras lunchlådor säljs dessutom online och i vanliga livsmedelsaffärer i hela Sverige. Man kan därför undra varför de egentligen behövde ny hemsida. Bälter berättar:

- Vår hemsida var inte up to date, tyckte vi. Vi behövde förnya den eftersom vi har förnyat verksamheten. Vi har inte bara lunchrestaurang med catering i dag, utan levererar även till dagligvaruhandeln. Vi ville kunna presentera våra matlådor på ett bättre sätt och behövde därför en bättre hemsida än den vi hade innan.

Och då tog ni kontakt med Smode?

- Ja, Smode har ett bra rykte, det kändes stabilt och seriöst. 

Var ni missnöjda mer er tidigare leverantör?

- Nej, men Smode hade det vi var ute efter. Det kändes mer genomtänkt än hos andra webbyråer vi har erfarenhet av. 

Vad var det som var bättre?

- Det var främst det att Smode anpassade sig till oss. De har inte bara ett generellt system för hemsidor som ska passa alla, utan ett eget system som de anpassade till vår verksamhet. Ändå var priset bra. Med det nya systemet blev det enklare att uppdatera hemsidan. Det var viktigt för oss. Vi behöver kunna uppdatera själva och det måste gå mer eller mindre automatiskt.

För att uppdatera era veckomenyer och så?

- Det också, men framför allt för att få in nyheter, våra nya matlådor och så vidare. Det är inte bara text utan också bilder och näringsdeklaration, och det måste gå snabbt och smidigt.

Vad är du mest nöjd med?

- Att de på Smode tänkte sig in i vår situation. Att de tänkte på vårt bästa, hur vi jobbar, att vi ska kunna sköta uppdateringarna själva. Och så priset. Det var inga överraskningar, man visste vad man fick.

Något Smode kunde bli bättre på?

- Inget jag har tänkt på. Nej faktiskt, inget som jag kommer på nu i alla fall.

Hur ser samarbetet med Smode ut i dag?

- De systemkollar hemsidan, och har snabb support när vi behöver det. Det känns jättebra, inga konstigheter.

Så skulle du rekommendera Smode som leverantör till andra?

- Ja, absolut, jag är helnöjd. De här är duktiga, de har kompetens. Jag tycker om dem. De sticker ut, de passar mig helt enkelt bättre än andra leverantörer. Jag är nöjd från början till slut.

Besök Restaurang Essets hemsida

www.restaurangesset.se

Behöver du också ny hemsida?

Kontakta oss och berätta vad just ni på ert företag behöver. Vi skräddarsyr hemsidor på beställning, men levererar också enklare standardlösningar.

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
51