SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

ARTICLE
315
5b63c045d4ee01315420294bd4b5a6ec
Tillbaka

Ny WordPress-hemsida för Clarify med glädje, energi och engagemang

När Clarify beställde ny hemsida sökte de en lite mindre webbyrå som skulle bli en bra samarbetspartner även på sikt. Smode har nu utvecklat ett helt nytt WordPress-tema från grunden och lanserat nya clarify.se. Vi har talat med Louise Poltoft, vd för rekryterings- och konsultbolaget Clarify i Stockholm.

Hej Louise, är ni nöjda med nya hemsidan så här långt?

- Ja, absolut. Vi är nöjda. Vi ville ha en hemsida som förmedlar en personlig, mänsklig känsla. Vi jobbar ju med människor och står för mycket glädje, energi och engagemang. Det var jätteviktigt att Smode kunde förverkliga det för oss.

Vad hade ni för hemsida innan?

- Det var en WordPress-hemsida, därför ville vi gärna att den nya hemsidan också skulle vara i WordPress. Den gamla hemsidan var lite för statisk, den var inte så levande. Den var också lite föråldrad utifrån vad som hänt här hos oss de senaste åren. Clarify har vuxit, utvecklats.

Vilken roll spelar hemsidan i er marknadsföring?

- Hemsidan spelar givetvis en väldigt stor roll. Vi har haft bemanningsföretag i familjen sedan 80-talet och den första hemsidan kom redan någon gång under 90-talet när internet var nytt. I dag är det viktigt att hemsidan ger uttryck för vad vi står för och ger en bra känsla för vilka vi är. Förutom kunder så är det viktigt att hemsidan lockar in både kandidater och konsulter till oss, därför lägger vi även upp de flesta av våra pågående rekryterings- och konsultuppdrag här. Men hemsidan är också såklart viktig när vi träffar kunder, den förmedlar delvis vilka vi är och ger en första bild av oss. För oss är det viktigt att man får en positiv första känsla med mycket energi. Och att vi sedan i mötet lever upp till det.

Ni finns ju i Stockholm. Varför valde ni just Smode i Enköping för att bygga hemsidan?

- Vi ville ha ett bolag som var lite mer som vi, en lite mindre och personligare webbyrå. En byrå som kan anpassa sig, vara lyhörd. Och någon vi kan ha ett tajt samarbete med, även framöver.

Och hur var Smode som leverantör? Hur gick samarbetet?

- Det har funkat jättebra, Smode har varit tillmötesgående. Johanna som har byggt hemsidan har mött våra behov, det har aldrig varit komplicerat och tillkrånglat utan hon har fixat vad vi önskat samtidigt som hon kommer med egna förslag.

Det låter som om du skulle kunna rekommendera Smode även till andra?

- Absolut, det gör jag.

Besök Clarifys nya hemsida

www.clarify.se

Behöver du också ha en ny hemsida i WordPress?

Oavsett om du är ute efter en ny hemsida i WordPress eller i ett annat cms-system bygger vi den åt dig. Välkommen att kontakta Smode Webbyrå i Enköping!

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
51