SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

ARTICLE
317
8c8f57f11130a6e1689528abd76b765b
Tillbaka

Larsec: ”En hemsida kan man alltid jobba vidare med”

Säkerhetsföretaget Larsec i Enköping och Stockholm har fått en ny hemsida. Hemsidan är en remake och vidareutveckling av den hemsida man hade innan.

Kund med klar vision

När Lars Englundh på säkerhetsföretaget Larsec började fundera på att bygga om hemsidan hade han en klar vision. Hemsidan skulle få ett modernt utseende, bra texter och en branschbaserad struktur. Inspiration fann han själv genom att googla runt på nätet.

Tillsammans med Larsec tog vi fram en ny design, ny struktur och skrev Googleanpassade texter som lyfter fram verksamheten på ett helt nytt sätt.

– Det blev precis som jag hade tänkt mig, säger Lars Englundh. Jag är jättenöjd, men en hemsida kan man alltid jobba vidare med. Just nu funderar jag på nya sidor med erbjudanden och Google AdWords-annonser kopplade till våra tjänster.

Remaken av design, text och struktur kunde vi göra i bakgrunden på den gamla hemsidan, utan att släcka ner den under tiden. 

Besök Larsecs hemsida

www.larsec.se

Behöver du också förnya din hemsida?

Välkommen att kontakta oss!

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
51